frank, teamcoaching en coaching
frank, teamcoaching en coaching
frank coaching services

Betrokken, vrijmoedig, oprecht

frankcs werkt samen met mensen en organisaties die ruimte voor groei willen creëren, die net als wij geloven dat de menselijke factor alles bepaalt.

Partners

Erik Bannenberg en Cor van der Sluis zijn de partners in frank. Zij kennen elkaar vanaf het begin van dit millennium vanuit een trainersopleiding die ze allebei volgden. Vanuit diezelfde opleiding kennen zij ook de meeste professionele coaches en trainers waar frank mee samenwerkt. In die zin is frank een partnernetwerk van meer dan 15 vrienden/collega’s, die allemaal zeer ruime ervaring als begeleider in persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek en organisatiecultuur hebben. 

Eerlijke vrienden

We zijn vrienden, dat wil zeggen dat we elkaar kritiek durven geven, samen durven groeien, weten wat we aan elkaar hebben en vooral ook veel lachen.
Dat maakt alle mensen in ons team zo goed: we delen wat we leren en we groeien continu. Wij geloven in ‘walk the talk’.
 
Wat altijd geldt: we gaan voor de duurzame relatie, zowel met onze interne als met onze externe partners.

Erik Bannenberg

  

lees meer …
Erik is coach en trainer sinds 2003. Hij heeft zijn trainersopleiding gedaan bij Yiftach Sagiv en vanaf de beginjaren heel veel voor How Company gewerkt. Deelnemers typeren Erik als warm, helder, uitnodigend, met een open hart voor mensen.
 
Voordat Erik als trainer aan de slag ging heeft hij de School voor Journalistiek gedaan in Utrecht. Na een paar jaar TV gemaakt te hebben is hij naar de Filmacademie in Amsterdam gegaan. Als filmmaker heeft Erik documentaires gemaakt, speelfilms, bedrijfsfilms en commercials.
 
De rode draad in zijn verhaal? Tussen de regels doorkijken...

 
Linkedin profiel

Arjan Bleeker

lees meer …
Arjan vindt dat leven en (samen)werken leuk mag zijn, dat plezier hebben in je werk en met elkaar, een voorwaarde is voor het leveren van goed werk. 

Arjan heeft 22 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse senior managementrollen. Naast zijn managementrollen coachte hij mensen en teams op het gebied van samenwerken, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en loopbaanvraagstukken. Eind 2019 is hij zijn eigen bedrijf gestart en werkt hij nu als coach, teamcoach en trainer. In 2022 heeft hij zich aangesloten als partner bij frank.
 
Hij is bijzonder goed om met lichtheid alles op tafel te krijgen en helderheid te creëren. Daarnaast combineert hij een mensgerichte met een resultaatgerichte aanpak.


 

Linkedin profiel

Cor van der Sluis

lees meer …
Cor begeleidt ruim 20 jaar teams en individuen om makkelijker hun doelen te halen. Hij heeft veel plezier in het ontwerpen van leerinterventies ("Liever geen training!") en het uitdagen van deelnemers om hun potentieel voluit te benutten.

Met zijn academische, technische achtergrond in combinatie met meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring schakelt hij makkelijk tussen Young Professionals, medewerkers in (semi-)overheidsinstellingen en managementniveau in organisaties en bedrijven.

Cor is assertief en mensgericht. Hij weet snel een veilige sfeer neer te zetten waarin mensen zich durven uit te spreken, en waarin ze durven te gaan voor die zaken die er echt toe doen. Steekwoorden: uitdagend, plezier, scherpte, partnership en inspiratie.

 
Linkedin profiel

'Binnen de teams is nu veel inhoudelijker en opener overleg, de lijnen zijn korter en mensen pakken beter op wat gedaan moet worden. Daarnaast zijn ze beter in staat hun werk goed te organiseren.' -Petra Stuit, Fontys Sociale Studies

Met souplesse schakelend tussen wat iedere deelnemer op dat moment nodig heeft om te groeien, zonder de groep uit het oog te verliezen. -Ericka Kuyters, Kuyters & Partners

Cor is zacht waar wenselijk, direct waar nodig en bovenal heel erg oprecht en zorgzaam. Daarnaast heeft hij een heerlijke humor en ontwapenende lichtheid. -Heleen Minderaa, Filmproducent

In de samenwerking heb ik partnership ervaren waarbij ruimte was voor eigen ideeën en inbreng met als uiteindelijk resultaat dat er weer plezier is binnen het team en dat we op veel beter met elkaar omgaan. -UMC Utrecht

De rust die Erik uitstraalt in het contact met mensen, brengt hen een stapje dichterbij hun kwaliteiten. Hij stelt hen in staat een volgende stap in hun ontwikkeling te zetten en meer verantwoordelijkheid te nemen. -Daielle Rikken, HRMvrouwen